Zakelijk

Je gasten op een bijzonder sfeervolle manier verrassen. Een teamoverleg in een compleet andere setting. Een zakelijk overleg in een ontspannen sfeer. Of te wel, goed voor je gasten zorgen: daar draagt Eten van een Lekkere Tafel graag aan bij. Aan ons kunt u de zorg voor een gezond ontbijt, een goede lunch, een borrel met passend fingerfood/hapjes of een diner in een sfeervolle setting met een gerust hart overlaten.

001-placeholder

Authentieke locatie

001-tree

Landelijk gelegen, midden in het groen

002-chair

Huiselijk, stijlvol en stoer

003-house

Kleinschalig tot 10 personen

Locatie huur

t Heide Huisje is zo’n fijne en mooie plek dat we hem graag delen met anderen. En dus is ons huisje  te huur. Voor fotoshoots, workshops of private dining.

De keuken van ’t Heide Huisje is een veelzijdige keuken voor professionele culinaire fotoproducties. De keuken is het hart van ’t Heide Huisje. Het is plek waar we werken aan gerechten en foodstyling en het is ook het hart van ons cateringbedrijf EtenvaneenLekkereTafel.

Onze Frisse Ikea keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder koelkasten, een zespits kooktoestel, lange tafel, een oven en magnetron.  In onze keuken kun je de meest prachtige gerechten voor bereiden en stylen op een lange gedekte tafel. De ruimte beschikt ook over een lange eettafel en er zijn veel ramen.

Daarnaast is het ook mogelijk de Bed and Breakfast een uitstekende plek voor een fotoshoot. De ruimte is zeer ligt en heeft een modern uitstraling.

Opdrachten: Fotoschoot voor Philips (produktfotografie) Fotoshoot voor het boek van ZIJLACHT 

Wilt je meer informatie over de huur van de ruimte voor een fotoshoot dan kun je contact opnemen door een mail te sturen naar hetheidehuisje@gmail.com

Perfecte locatie om te gebruiken voor een fotoshoot. Het prachtig licht en de witte uitstraling was precies wat wij zochten.
Zij lacht
Wat een geweldige locatie! Wij hebben er een productieve dag gehad. Sfeervolle huiselijke setting waar je een perfecte shoot op kunt nemen.  Wij gaan deze locatie zeker onthouden.
Lukkien

Faciliteiten

• 50 m2 sfeervolle ingerichte ruimte
• capaciteit – tot 10 personen
• Greenhouse 15 m2
• Keuken
• Veranda 70 m2
• Prachtige tuin wat grenst aan het bos