Foodstyling

Als Food stylist en Recept Ontwikkelaar ben ik tijdens mijn werk bezig met het bereiden van food producten, het opmaken van borden en het stylen van lange tafel. Het stylen van eten en drinken en de langetafel is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Om een ultieme gerecht te maken willen wij ook dat het oog geprikkeld gaat worden. Een gerecht wat goed gestyled is en vastgelegd is door een goede food fotograaf zegt meer dan al die woorden die er bij staan. Kortom de foto’s die de (food)fotografen maken van ons eten en drinken geven heel goed weer waar Cateringbedrijf Eten van een Lekkere Tafel voor staat. Ongedwongen, home made, puur en vers.

Het is ook mogelijk mij in te huren voor food styling opdrachten. Denk hierbij aan het assisteren van de food fotograaf bij de productie van beeldmateriaal voor culinaire tijdschriften, kookboeken of een nieuw product. Als food stylist maak ik geen foto’s of film, dit wordt gedaan door de food fotograaf of cameraman. Wel is het mogelijk mooie en pure lekkernijen te maken en de styling te verzorgen van de lange tafel.

Recept Ontwikkelaar

Als recept ontwikkelaar bedenken wij  recepten en leveren een volledige recept beschrijving. Samen met de klant denken waar graag mee om uiteindelijk een mooi recept te maken.

Klanten waar wij voor hebben gewerkt: Dutso Dairy, Pepsi Co, Eat Natural Nederland, Philips Nederland, Magazine Brabeau