Tafel styling

Als kind droomde ik al van Lange tafels met witte tafelkleden in boomgaarden die vol zitten met fruit, heerlijke zomeravonden met vrienden en familie, leuke bloemen op tafel en dan genieten van al dat lekkers op tafel. De ongedwongenheid, het delen van eten in mooie schalen en dat allemaal in je eigen tuin of op een unieke locatie.

Wij kunnen die droom waarmaken. Samen kunnen wij je wensen afstemmen en qua sfeer en aankleding hoef jij je geen zorgen te maken. En over het eten natuurlijk ook niet…

Servies

Veel mensen vragen aan mij hoe ik toch aan de ideeën kom om een tafel aan te kleden. Eigenlijk houd ik het heel basic en elke keer ben ik ook weer verrast wat het voor effect heeft op de sfeer. In de loop der jaren heb ik veel mensen ontmoet die net als ik gepassioneerd zijn over prachtig TABLE WARE.

Maar voor mij is het een combinatie met de manier waarop ik kook. Ik houd van koken met pure kwaliteit ingrediënten. Dit laat ik terug komen in de aankleding door vaak te decoreren met bloemen in leuke vaasjes, passend bij het seizoen. Ik zorg altijd voor mooie tafelkleden en bijpassende servetten.

Uiteraard mag een leuk uitziend servies niet ontbreken. Ik ben altijd op zoek naar serviezen met een uitstraling, een bepaalde beleving moet het servies wel hebben. Ik ben dol op brocante serviezen en ik werk ook met Zuid Afrikaans porselein van het merk Wonkie Ware  of de mooie schalen van Corunum.

Maar ook de prachtige linnen servetten die wij graag gebruiken hebben wij voldoende beschikbaar. Onze Table Ware collectie is in vijf jaar behoorlijk uitgebreid. Dus geef je een feestje voor 20 personen of 70 wij hebben voldoende servies om de lange tafels prachtig te dekken.

Onze Table Ware collectie bestaat uit vintage sevies/handgemaakt aarde werk en porselein servies. Maar ook hebben wij voldoende schalen, bestek, linnenservetten en bloemenvaasjes.

Als uitgangspunt voor de sfeer houd ik mij vast aan een ongedwongen, kleurrijke en landelijke uitstraling.

Bloemen

Je trouwdag of een ander bijzonder moment  is misschien wel de mooiste dag van je leven! Mooie lange tafels, prachtige locatie en natuurlijk mogen daar de mooiste bloemen niet ontbreken op de lange tafels. Wij denken graag met jullie mee en proberen de bloemen af te stemmen op het seizoen.