Catering

Dineren aan een lange gedekte tafel, borrelen met collega’s of taartjes eten bij een bijzondere gelegenheid.  Samen met een team vol fijne collega’s proberen wij een dag te verzorgen die onvergetelijk is. Al onze gerechten zijn gemaakt met seizoensproducten uit o.a. onze eigen moestuin of via een locale leverancier.

tree

Seizoensproducten

001-placeholder

Streekproducten

rolling-pin

Ambachtelijk

apron

Stijlvol en Ongedwongen

Lunch

Wil je eens een keer een vernieuwende en smaakvolle vergaderlunch organiseren of je familie of vrienden verrassen? Wij maken graag een heerlijke lunch met lekkere dingen voor je klaar op de typische sfeervolle en pure – Eten van een lekkere tafel – manier. Probeer het maar eens, ik weet zeker dat wij je kunnen verrassen.

Diner

Van bestek tot tafellinnen, van afwassen tot bediening, van decoratie tot sfeer: wij nemen de organisatie van je diner graag op een professionele manier uit handen. Zo kun je je volledig richten op je gasten. Het diner bestaat uit diverse oogstrelende pure lekkernijen die we uiteraard op je persoonlijke wensen kunnen afstemmen. Het enige dat jij mag doen is de locatie kiezen en wij zorgen voor de rest.

Miranda en haar team van ‘Eten van een lekkere tafel’ hebben een fantastische sfeer neer weten te zetten door hun enthousiasme, het heerlijke eten en de prachtige styling. Wij hebben met alle gasten aan een lange tafel gegeten met mooie bloemen, servies en tafellinnen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Heel bijzonder om iedereen zo bij elkaar te zien. We hebben er echt van genoten en ik hoor nog regelmatig van anderen hoe lekker het eten was en hoe geweldig die lange tafel eruit zag. Wij kunnen terug kijken om een prachtige dag, mede door Miranda!

Pien en Jasper

Afgelopen mei hebben wij een geweldige trouwdag gehad! Daar heeft de catering van Eten van een Lekkere Tafel een grote rol in gespeeld. Wat een top bedrijf met super gastvrouwen en het eten en de styling van de tafel waren echt een plaatje. Wij zouden dit geweldig bedrijf aan iedereen willen aanbevelen die aan het nadenken is over een cateraar. Wij geven ze dan ook een dikke 10 voor alles. Ga zo door dames! 

Jan Hein en Joyce

Mede door Miranda en haar team hebben wij een fantastische bruiloft gehad. Ruim een half jaar van tevoren hebben wij contact met haar opgenomen en zijn we met haar bij de trouwlocatie wezen kijken. Op de locatie heeft zij met ons meegedacht over de plek van de dinertafel en de sfeer die we wilden neerzetten. Wij wilden graag een gezellige, informele sfeer en door middel van het concept ‘sharing diner’ is dit heerlijk en goed uitgepakt. Op de bruiloft werkt het team hard en zijn zij bijna onzichtbaar aanwezig. Miranda, dank je wel!

Joris en Inge

Zakelijk

Je gasten op een bijzonder sfeervolle manier verrassen. Een teamoverleg in een compleet andere setting. Een zakelijk overleg in een ontspannen sfeer. Of te wel, goed voor je gasten zorgen: daar draagt Eten van een Lekkere Tafel graag aan bij. Aan ons kunt u de zorg voor een gezond ontbijt, een goede lunch, een borrel met passend fingerfood/hapjes of een diner in een sfeervolle setting met een gerust hart overlaten.

Zoek je een kleinschalige inspiratielocatie om te vergaderen. Inspiratie Locatie ’t Heide Huisje in Den Bosch kunnen wij zeker aanbevelen.

Borrel

Heb je een leuk feestje in gedachten maar zie je op tegen alles wat je nog moet doen, leuk jurkje kopen of zorgen dat je huis helemaal is opgeruimd? Of heb je misschien een leuke borrel geregeld met collega’s en mis je inspiratie voor lekkere pure hapjes? Geen probleem, Eten van een lekkere tafel kan je hierbij helpen. Diverse soorten hapjes allemaal gemaakt met een pure twist en uiteraard zorgen wij ook voor de sfeervolle aankleding.

High Tea

Iets te vieren, iemand verrassen, of gewoon gezellig bij kletsen met vriendinnen of vrienden? Eten van een Lekkere Tafel verzorgt graag een heerlijke high tea met allerlei zoete en hartige lekkernijen bij je thuis of op een eigen locatie. Homemade, vers belegde sandwiches, scones met cream, taartjes, quiches, wat je wilt! Natuurlijk mag de thee niet ontbreken, daar zorgen wij ook voor. En wil je liever een glaasje bubbels erbij? Geen probleem, ook daar zorgen wij graag voor.