Trouwen

De liefde vieren, zo fijn! Op jullie huwelijksdag ziet alles er mooier uit en voelt iedereen “Love is in the air”. Dit geldt voor een eerste huwelijksdag en ook voor een zilveren of gouden bruiloft. ‘Eten van een Lekkere Tafel’ verzorgt met veel liefde een bijzondere lunch, borrel en diner voor je familie en vrienden. Dat is mogelijk in je eigen huis of op een andere bijzondere locatie. De aankleding, de bloemen en het servies, die de sfeer van deze mooie dag compleet maken, verzorgen wij ook voor jullie huwelijksdag.

dish

Catering

bouquet

Styling

wedding-cake

Zoeteverwentafel

champagne-glass

tot 60 personen

Zoeteverwentafel

Zoete verwennerijen voor een verjaardagsfeest of een bruiloft? Dat kan! Eten van een Lekkere Tafel kent een uitgebreid assortiment aan ambachtelijk gemaakte zoete taarten met bijvoorbeeld fruit van het seizoen, chocola of meringue.

Wij nemen alles van je over als je dat wilt – bij je thuis of op locatie. Wij verzorgen de zoete lekkernijen, kleden de tafel aan met prachtige bloemen en stijlvol servies. En daarna ruimen wij ook alles weer op. Je hoeft nog maar één ding te doen. Proeven, ruiken, beleven en genieten.

Houd je van hartig? Wij maken ook met liefde heerlijke quiches met gevarieerde ingrediënten voor je speciale gelegenheid. Als je het lekker vindt, schenken wij er ook heerlijke bubbels bij. Wil jij je gasten en jezelf verwennen, neem dan contact met ons op.

Catering

Wil je voor je gasten een origineel verrassend ontbijt, lunch, diner, winter barbecue, high tea of een picknick op een bijzondere locatie? Of misschien wel een tafel vol met zoete verwennerijen? Zonder dat je zelf uren in de keuken staat?

Daar kunnen wij voor zorgen. Eten van een Lekkere Tafel maakt alles zelf met pure kwaliteitsingrediënten. Een lust voor het oog en een prikkeling van je smaak. Dit alles wordt verpakt in een sfeervolle aankleding. Het enige dat jij dan nog mag doen is genieten samen met je gasten, familie of vrienden.

Styling

Als kind droomde ik al van Lange tafels met witte tafelkleden in boomgaarden die vol zitten met fruit, heerlijke zomeravonden met vrienden en familie, leuke bloemen op tafel en dan genieten van al dat lekkers op tafel. De ongedwongenheid, het delen van eten in mooie schalen en dat allemaal in je eigen tuin of op een unieke locatie.

Wij kunnen die droom waarmaken. Samen kunnen wij je wensen afstemmen en qua sfeer en aankleding hoef jij je geen zorgen te maken. En over het eten natuurlijk ook niet.

Wat hebben we afgelopen mei enorm genoten van het heerlijk eten tijdens ons huwelijk. Alles klopte en wij kijken terug op een geweldige dag. Mede dankzij het team van Eten van een Lekkere Tafel. 
Iris en Rubin
Gastvrij dat zijn de dames van Eten van een Lekkere Tafel zeker. Niet alleen wij hebben dat gemerkt maar ook onze huwelijk gasten. Natuurlijk was het eten ook helemaal top. Fijn dat jullie een onderdeel waren van onze bijzonder dag.
Joris en Cato
Wauw wat is dit een super cateringbedrijf. Alles klopte aan dit bedrijf van het eten tot de styling van de tafels.  Echt een aanrader!  Voor ons krijgen ze en dikke 10.
Sjoerd en Fiene

Tarief

Vanaf

€85,- 

per persoon

De prijs is indicatie als wij een gehele dag organiseren:

 met taartjes, diner en een gezellige borrel. De prijzen zijn altijd ex BTW

Arrangement

Stylingshoot Sparrendaal_024

Lunch

Wil je eens een keer een vernieuwende en smaakvolle lunch organiseren of je familie of vrienden verrassen? Wij maken graag een heerlijke lunch met lekkere dingen voor je klaar op de typische sfeervolle en pure – Eten van een lekkere tafel – manier. Probeer het maar eens, ik weet zeker dat wij je kunnen verrassen.

Vanaf 18 euro per persoon ex BTW

EVELT_Heikantsehoeve_038

Diner

Van bestek tot tafellinnen, van afwassen tot bediening, van decoratie tot sfeer: wij nemen de organisatie van je diner graag op een professionele manier uit handen. Zo kun je je volledig richten op je gasten. Het diner bestaat uit diverse oogstrelende pure lekkernijen die we uiteraard op je persoonlijke wensen kunnen afstemmen. Het enige dat jij mag doen is de locatie kiezen en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 29,50 per persoon ex BTW

IMG-5351

Zoeteverwentafel

Zoete verwennerijen voor een verjaardagsfeest of een bruiloft? Dat kan! Eten van een Lekkere Tafel kent een uitgebreid assortiment aan ambachtelijk gemaakte zoete taarten met bijvoorbeeld fruit van het seizoen, chocola of meringue.

Vanaf 12,50 per persoon ex BTW