Reviews

Pien en Jasper

Miranda en haar team van 'Eten van een lekkere tafel' hebben een fantastische sfeer neer weten te zetten door hun enthousiasme, het heerlijke eten en de prachtige styling. Wij hebben met alle gasten aan een lange tafel gegeten met mooie bloemen, servies en tafellinnen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Heel bijzonder om iedereen zo bij elkaar te zien. We hebben er echt van genoten en ik hoor nog regelmatig van anderen hoe lekker het eten was en hoe geweldig die lange tafel eruit zag. Wij kunnen terug kijken om een prachtige dag, mede door Miranda!

Joris en Inge

Mede door Miranda en haar team hebben wij een fantastische bruiloft gehad. Ruim een half jaar van tevoren hebben wij contact met haar opgenomen en zijn we met haar bij de trouwlocatie wezen kijken. Op de locatie heeft zij met ons meegedacht over de plek van de dinertafel en de sfeer die we wilden neerzetten. Wij wilden graag een gezellige, informele sfeer en door middel van het concept 'sharing diner' is dit heerlijk en goed uitgepakt. Op de bruiloft werkt het team hard en zijn zij bijna onzichtbaar aanwezig. De lange tafel waar wij met 50 gasten aan konden schuiven was prachtig en het eten was heerlijk. Door middel van grote planken en borden met verschillende hapjes en gerechten heeft Miranda de sfeer die wij wilden heel goed weten neer te zetten. Nog steeds, een aantal maanden later, horen wij nog steeds van onze gasten dat het eten zo goed was en ze hebben genoten. Miranda, dank je wel!

Joyce en Jan Hein

Afgelopen mei hebben wij een geweldige trouwdag gehad! Daar heeft de catering van Eten van een Lekkere Tafel een grote rol in gespeeld. Wat een top bedrijf met super gastvrouwen en het eten en de styling van de tafel waren echt een plaatje. Wij zouden dit geweldig bedrijf aan iedereen willen aanbevelen die aan het nadenken is over een cateraar. Wij geven ze dan ook een dikke 10 voor alles. Ga zo door dames! Verberg

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!