Trouwen

De liefde vieren, zo fijn! Op jullie huwelijksdag ziet alles er mooier uit en voelt iedereen “Love is in the air”. Dit geldt voor een eerste huwelijksdag en ook voor een zilveren of gouden bruiloft. ‘Eten van een Lekkere Tafel’ verzorgt met veel liefde een bijzondere lunch, borrel en diner voor je familie en vrienden. Dat is mogelijk in je eigen huis of op een andere bijzondere locatie. De aankleding, de bloemen en het servies, die de sfeer van deze mooie dag compleet maken, verzorgen wij ook voor jullie huwelijksdag.

Real wedding Rune en Chrisje

Fotograaf Nicole Kolkman

Real wedding Inge en Joris

Fotograaf  Luther

Real wedding Marieke en Nick

Fotograaf Soulmates-Images

Real wedding Sandra en Erwin

Fotograaf Soulmates-Images

Real wedding Wendy en Jeroen

Fotograaf Odiza Fotografie

Real wedding Suzanne en Rubin

Fotograaf Anouschka Rokebrand

 

2
Rubin & Suzanne
" Eigenaresse is enthousiast, passievol over haar werk, denkt mee en kan heerlijk koken en de prachtige lange tafels stylen. Perfect voor ons huwelijk! "
Wendy & Jeroen
" Super sfeervolle catering. Die bijzondere momenten een extra tintje geven met het heerlijke eten en de prachtige styling. Vriendelijke hardwerkende medewerkers. Bij een volgende gelegenheid weten wij Eten van een Lekkere Tafel zeker te vinden! "
1
X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!