Table Ware

Veel mensen vragen aan mij hoe ik toch aan de ideeën kom om een tafel aan te kleden. Eigenlijk houd ik het heel basic en elke keer ben ik ook weer verrast wat het voor effect heeft op de sfeer. In de loop der jaren heb ik veel mensen ontmoet die net als ik gepassioneerd zijn over prachtig TABLE WARE.

Maar voor mij is het een combinatie met de manier waarop ik kook. Ik houd van koken met pure kwaliteit ingrediënten. Dit laat ik terug komen in de aankleding door vaak te decoreren met bloemen in leuke vaasjes, passend bij het seizoen. Ik zorg altijd voor mooie tafelkleden en bijpassende servetten.

Uiteraard mag een leuk uitziend servies niet ontbreken. Ik ben altijd op zoek naar serviezen met een uitstraling, een bepaalde beleving moet het servies wel hebben. Ik ben dol op brocante serviezen en ik werk ook met Zuid Afrikaans porselein van het merk Wonkie Ware  of de mooie schalen van Corunum.

Maar ook de prachtige linnen servetten die wij graag gebruiken hebben wij voldoende beschikbaar. Onze Table Ware collectie is in vijf jaar behoorlijk uitgebreid. Dus geef je een feestje voor 20 personen of 70 wij hebben voldoende servies om de lange tafels prachtig te dekken.

Onze Table Ware collectie bestaat uit vintage sevies/handgemaakt aarde werk en porselein servies. Maar ook hebben wij voldoende schalen, bestek, linnenservetten en bloemenvaasjes.

Als uitgangspunt voor de sfeer houd ik mij vast aan een ongedwongen, kleurrijke en landelijke uitstraling.

Van eten koken en bereiden word ik al heel blij maar met de juiste aankleding erbij kan mijn dag niet meer stuk. Nou ja, de gasten moeten het natuurlijk ook mooi en lekker vinden!

Of je nu op zoek bent naar een volledig servies voor een bijzondere moment zoals trouwen, high tea, verjaardag, kraamfeest . Of je organiseert een Event waar je bijvoorbeeld Vintage Servies nodig hebt. Het is mogelijk ons Vintage Servies te huren.  Wil je weten wat de kosten zijn wanneer je ons servies wil huren, neem dan gerust contact met ons ons op. Wij denken graag met jullie mee.

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!