Team

Ongedwongen, pure producten en mooie materialen zijn essentieel om te komen tot een unieke beleving. Maar het échte verschil wordt gemaakt door de mensen van Eten van een Lekkere Tafel. Medewerkers die stuk voor stuk gedreven én enthousiast zijn om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Schermafbeelding 2015-12-02 om 15.48.02

Miranda

Miranda is sinds 2013 de trotse eigenaresse van EtenvaneenLekkereTafel. Na 15 jaar te hebben gewerkt in het bedrijfsleven is haar droom werkelijkheid geworden. Haar kracht is om klanten mee te nemen in haar ongedwongen concept waar eten en styling een belangrijk onderdeel zijn. Naast haar werk is zij trotse partner van Jan Hein en moeder van Lieve (5)

Schermafbeelding 2015-12-02 om 15.47.18

Nicole

Nicole is al vanaf het begin bij EtenvaneenLekkeretafel betrokken. Nicole houdt ervan om mensen te verzorgen, dus als zij werkt tijdens jouw bijzondere gelegenheid kun jij als gast met de voetjes omhoog. Met haar open blik en het zien van de kleine details kun je met een gerust hart aan tafel gaan. Daarnaast heeft Nicole haar eigen schoonheidssalon.

Schermafbeelding 2015-12-02 om 15.47.39

Maike

Als Maike werkt kun je ervan uitgaan dat de omgeving is gevuld met haar vrolijke babbel en gezelligheid. Maike legt makkelijk contact en is enorm service gericht. Ze fleurt hiermee elke gelegenheid op. Naast het werk voor EtenvaneenLekkeretafel verzorgt ze ook opdrachten via haar eigen bedrijf.

Schermafbeelding 2015-12-02 om 15.46.54

Marieke

Als Marieke niet werkt bij EtenvaneenLekkereTafel is zij voedingscoach. Als Marieke tussendoor tijd heeft komt ze ons blij maken met haar gastvrije skills. Marieke is een hardwerkende collega en regelt alles tot in de puntjes. Met haar enthousiasme bereikt zij heel veel bij onze gasten.

Schermafbeelding 2015-12-02 om 15.54.24

Jan Hein

Als Jan Hein even tijd vrij kan maken naast zijn werk als Voedingsdeskundige &Levensmiddelentechnoloog, komt hij vaak helpen. Gelukkig is dat ook een moment dat hij samen met Miranda kan koken. Jan Hein is multifunctioneel, overal kun je hem tegenkomen, in de keuken of aan de BBQ. Het maakt niet uit waar, hij geniet en nog veel belangrijker;  Jan Hein laat de gasten genieten van zijn kookkunsten.

Schermafbeelding 2015-12-02 om 21.00.10

Laura

Laura heeft vorig jaar stage gelopen bij EtenvaneenLekkereTafel. Laura volgt een studie Food&Design en Inovation aan de HAS in Den Bosch. Als zij een break nodig heeft van haar studie gaat ze graag aan de slag bij ons. Ze is altijd enthousiast en werkt hard om er een mooie dag van te maken voor de gasten. De vrije uurtjes brengt ze graag door met vriendinnen.

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!