Over ons

Koken en bakken is de rode draad in mijn leven. Vanaf het moment dat ik met een krukje bij het aanrecht kon,
bakte ik al taarten met m’n moeder.

Koken voor vrienden, familie en mijn lieve gezin is voor mij elke keer een feestje waar ik energie van krijg.

25 jaar geleden realiseerde ik me voor het eerst dat ik ook geld zou kunnen verdienen met het koken van lekker eten. Ik wilde op vakantie naar Spanje met vriendinnen. Prima, zeiden mijn ouders, maar hoe ga je dat betalen? Een vakantiebaantje dus! Eenmaal terug van de Spaanse Costa wilde ik niet stoppen: ik vond het leuk! Maar echt concrete stappen lieten nog even op zich wachten.

Na 17 jaar functies in sales en HR begon het weer te kriebelen. Ik wilde iets creatiefs doen dat ik zou kunnen combineren met mijn gezin.

En zo is: ‘Eten van een Lekkere Tafel’ geboren. Een uitdaging waarin ik mijn passie voor lekker en puur eten helemaal kwijt kan.

Want wat is er nu fijner dan mensen blij maken met heerlijke zelfgemaakte en oogstrelende lekkernijen op een fraai gedekte tafel.

De afgelopen tijd heb ik een echt team om me heen verzameld. Samen met hen maak ik lekkere eetconcepten voor een luxe lunch, een high tea of een zakelijke borrel met uiteraard een sfeervolle aankleding.

Dit maken we vanuit een professionele keuken, waarbij we alle ruimte hebben om mijn/onze liefde voor eten elke dag te voeden.

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik. Neem maar eens een kijkje op de website en zie wat er allemaal mogelijk is.

Smakelijke groeten,
Miranda Verberne

P.S. Nog een goede tip is om vrienden te worden op facebook van ‘Eten van een lekkere tafel. Ík vermeld daar ook de activiteiten, de workshops en nog veel meer. Ik hoop je snel te ontmoeten.

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!