't Heide Huisje Slapen | Vergaderen | Creëren | Genieten |Vieren

Aan de rand van de Nulandse Heide en tegen het natuurgebied Karregat aan ligt ‘t Heide Huisje.  Een bijzonder plekje in Brabant waar je kan slapen, vieren, proeven, creëren en vergaderen.

Wegdromen en uitrusten in B&B ‘t Heide Huisje

‘t Heide Huisje is een voormalige schuur uit ongeveer 1900, gelegen op het erf van een woonboerderij. Vanuit het huisje droom je weg, uitkijkend op de weilanden en bossen. Een heerlijke plek om te overnachten Na een gezond ontbijt trek je je wandelschoenen aan om via het erf een wandeling te maken door het prachtige natuurgebied Karregat. Het gebied staat bekend om de grote afwisseling van ven, stuifzand, eikenbos en dennenbos. Met de heide op loopafstand kun je echt spreken van een ‘Hei-sessie’ met je team op deze locatie. ‘Gewoon’ vergadering kan hier uiteraard ook, maar dan wel in een bijzonder omgeving die rust en ruimte biedt. Er zijn verschillende arrangementen te boeken om je teamdag of bijeenkomst tot een waardevolle dag te maken. “Welkom, ik ontvang je graag op dit bijzondere plekje in het Brabantse Landschap
X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!