Locatie Huur

De keuken van 't Heide Huisje is een veelzijdige keuken voor professionele culinaire fotoproducties of te organiseren van een vergadering. De keuken is het hart van 't Heide Huisje. Het is plek waar we werken aan gerechten en foodstyling en het is ook het hart van ons cateringbedrijf EtenvaneenLekkereTafel.

Onze Frisse Ikea keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder koelkasten, een zespits kooktoestel, lange tafel, een oven en magnetron.  In onze keuken kun je de meest prachtige gerechten voor bereiden en stylen op een lange gedekte tafel.

Daarnaast is het ook mogelijk de keuken af te huren voor een Prive Lunch of diner, vergadering of heisessie.
Bij 't Heide Huisje ben je aan het juiste adres voor een privé lunch of diner. Een bijzondere en sfeervolle huiselijke locatie en exclusief beschikbaar! Je kunt in de keuken van 't Heide Huisje geheel privé en naar eigen wens lunchen of dineren. Eten van een Lekkere Tafel staat aan het aanrecht en heeft de regie. Een  Lunch of diner wordt in een persoonlijk gesprek afgestemd. Wat zijn de wensen, wie zijn de gasten, hoe laat worden de gasten verwacht, zijn er dieëten waarmee we rekening mogen houden. Aan alles wordt gedacht, dat kun je aan ons zeker overlaten. We hebben de tafels gedekt en ontvangen de gasten met een heerlijk glas waarna de gelegenheid kan beginnen. Aan de tafel hebben wij plek voor max 10 personen.  
Voor meer informatie of offerte stuur een mail naar etenvaneenlekkeretafel@gmail.com 
X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!