Agenda

In het ’t Heide Huisje kun je ook terecht voor een gevarieerd aanbod aan verrassende workshops zoals bijvoorbeeld een leuke workshop tafelstyling of bloemschikken.

De agenda  geeft de verschillende activiteiten aan. Maar wil je liever de nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan. Of wordt vrienden via Facebook van ‘Eten van een lekkere tafel’. Hier zie je wekelijks het actuele nieuws voorbij komen.

Aanschuif Diner

WORKSHOP STYLING SHOOT 8 mei 10.00 -17.00 uur Geweldige workshop gericht op creative people die houden van mooie gedekte lange tafels, prachtige bloemen, (h) eerlijk eten en van inspirerende locaties. Samen met een creatief team Fotograaf : Eline Froukje Photography Bloemist : Resi Kamile Bloemen Catering: Eten van een Lekkere Tafel Locatie: Inspiratielocatie 't Heide Huisje zijn wij bezig met het ontwikkelen van een toffe workshop. Zet alvast 8 mei in je agenda. Binnenkort meer!

Taartenproeverij

Zondag 26 mei organiseren we een taartenproeverij van 14:00 tot 16.30 uur. Kom gezellig met familie en vrienden en geniet van onze taartjes, allerlei lekkere drankjes en de prachtige tuin van ’t Heide Huisje. Tijd 14.00 – 16.30 uur Locatie ’t Heide Huisje Aanmelden: stuur een mail naar hetheidehuisje@gmail.com Kosten 25 euro  inclusief taartjes en allerlei verschillende drankjes.

X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!