Familie/Vrienden

Als je iets te vieren hebt, draagt de setting waarin dit gebeurt bij aan een geslaagde dag. Eten van een Lekkere Tafel ontvangt je vrienden of familie in een sfeervolle ambiance. Alles is verzorgd met een echt ‘Eten van een Lekkere Tafel’ tintje. De kaartjes, de bloemen, het servies, de kaarsen, de aankleding van de tafel. Aan alles is gedacht om van jouw feestje een bijzonder moment te maken. Het enige dat jij nog mag doen is genieten. Wij verzorgen babyshowers, verjaardagen, privé diners met het gezin, een borrel met vrienden of welke andere speciale gelegenheid jij bedenkt.

Familie Viguurs
" Een prachtig tafel met heerlijk eten en bloemen om niet snel te vergeten. Heerlijk en met liefde gemaakt. "
Kitty Beekmans
" Wat een feest heb ik mogen beleven samen met Miranda! Lekker thuis gevierd met vrienden die ik ook eens lekker wilde verwennen. Dat is goed gelukt dankzij Miranda en haar team! Iedereen was verrast door haar originele, relaxte en heerlijke concept. Het leuke was dat Miranda zelf ook straalde en genoot, alsof we samen jarig waren! Dat is nou samen beleven, super. "
X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!