SOEP

Soep kan elk moment van de dag gegeten worden. Daarnaast is het een goede basis voor lunch of diner. Omdat wij dol zijn op soep gaan wij vanaf september elke dinsdag 2tal verse, goed gevulde soepen maken in onze eigen keuken. Elke week een 2tal verse, goed gevulde soepen met seizoensgroente (vegatarisch) of met vlees.

Elke week zetten wij op vrijdag op onze website en facebook de 2 soepen van de week online.

Voor een liter soep betaal je € 8,00,-. Een liter is genoeg voor 3 ruime of 4 kleine porties. De dagverse soep zit in een plastic emmertje met deksel verpakt, is 3 dagen gekoeld houdbaar en kan ook ingevroren worden. Wil je graag een heerlijk brood erbij dat kan kosten 3,50 per brood. Bestellen kan tot zondagavond via etenvaneenlekkeretafel@gmail.com en kan dan op dinsdagmiddag in Nuland bij ’t Heide Huisje afgehaald worden tussen 15.30 en 18.30 uur.

Wil je graag een soep buffet bestellen voor een grotere groep! Dat is ook mogelijk stuur ons een mail en wij denken graag mee!

 

 

 

 

 

 

Marieke Melten
" Sfeervol, smaakvol, kleurrijk en eerlijk…..Het was vroeg in de ochtend, maar ook toen was Eten van een Lekkere Tafel op dreef. . Bedankt Miranda, mede dankzij jouw aandacht is ons InspiratieOntbijt goed verlopen en kwamen de gasten niets te kort qua ontbijt. "
X
Schrijf je in voor onze nieuwsbief en ontvang de laatste nieuwtjes, de lekkere recepten en tips van Eten van een Lekkere Tafel.

test:0
Geinspireerd geraakt en vrijblijvend contact? Klik hier!